Saavutettavuus


 

Ulkomuseo, jonka tehtävä on säilyttää vanhoja rakennuksia, on haastava kohde fyysistä saavutettavuutta ajatellen. Toivomme, että otatte meihin yhteyttä sunnitellessanne museovierailuanne jotta voimme yhdessä löytää kaikille sopivimmat ratkaisut mukavaa museopäivää varten. Pyrimme parantamaan fyysistä saavutettavuutta kaikkialla missä se on mahdollista.

 

Kaikki Sagalundin rakennukset ovat valitettavasti vaikeakulkuisia pyörätuolilla. Rakennustemme sisäänkäynneillä on portaita ja ovissa korkeat kynnykset.

 

 

 

Infotiski löytyy lippukassan ja museopuodin yhteydestä päärakennuksessa, jonka sisäänkäynti ei ole esteetön. Pyydämme teitä ottamaan yhteyttä puhelimitse joko ennen vierailuanne tai paikan päällä, jotta tiedämme tulla ulkopuolelle palvelemaan.

 

 

Liikuntarajoitteisten WC  esteettömällä sisäänkäynnilla löytyy päärakennuksen ensimmäisestä kerroksesta museopuodin ja kahvilan läheisyydestä.

 

 

 

Kahvila ja lounasravintola löytyy päärakennuksen ensimmäisestä kerroksesta. Sisäänkäynti viiden korkean kivirappusen yli ja talossa monta kynnystä.

 

 

 

Museomyymälä löytyy päärakennuksen ensimmäisestä kerroksesta. Sisäänkäynti viiden korkean kivirappusen yli ja talossa monta kynnystä.

 

 

 

 

Oppaamme on koulutettu ottamaan huomioon kävijöiden tarpeet ja soveltamaan kaikille ryhmille sopivia kierroksia. Kaikille kävijämme ovat tervetulleita opastetulle kierrokselle. Pyydämme ilmoittamaan erityistarpeista etukäteen.

 

 

 

Huomioikaa, että museorakennuksissamme on paljon ahtaita ja pimeitä tiloja. Sagalundin museoympäristöt ovat kokonaisvaltaisia ja siten koettavissa kaikilla aisteilla.Tarvittaessa tarjoamme myös esineitä kosketeltavaksi. 

 

 

 

Opaskoirat ovat tervetulleita museoon, mutta valitettavasti ei sisälle museorakennuksiin.

 

 

 

 

Sagalund tarjoaa laajan valikoiman työpajoja, jotka ovat sovellettavissa kävijöiden erityistarpeisiin.

 

 

 

 

Lähin linja-autopysäkki on Turku-Taalintehdaslinjan pysäkki museon tiehaarassa Vretassa. Kävelymatka museolle on noin 500 metriä.

 

 

 

  © 2010 Sagalundin Museo    |     Museotie 7, 25700 Kemiö    |     +358 2 421738
Sivusto päivitetty 19/08/2019