Pikku Sagalund


Pikku Sagalund on pieni tupa, joka on täynnä esineitä, joihin saa koskea! Auta tuvan emäntää siivoamaan, tamppaamaan matot, pesemään ja ripustamaan pyykkiä, hoitamaan vauvaa jne. Kesällä 2016 tulee tupa olemaan avoin museovieraille ja lapset saavat nyt itsenäisesti leikkiä siellä vanhempiensa kanssa. Museopuistossa. Avoinna päivittäin klo 11-17 kesäkuun alusta heinäkuun loppuun asti.

 

 

Hands on -navetta


Hands on -navetta on leikkinavetta, jossa on puusta ja paperimassasta tehtyjä eläimiä. Täällä lapset voivat kokeilla lehmän lypsyä, kerätä kananmunia, ruokkia possuja ja tehdä muita navettapuuhia. Ulkopuolella on puuhevosia, kärryjä ja puujalkoja, joilla saa leikkiä. Leikkinavetan tarkoitus on antaa lapsille kuva siitä, millaisia töitä maatilalla ennen tehtiin. Museopuistossa. Avoinna päivittäin klo 11-17 kesäkuun alusta heinäkuun loppuun asti.

 

 

 

Leikkitupa


Pikku Sagalundin ulkopuolella on leikkimökki, jossa on vielä enemmän leikittävää, joko mökin sisällä tai ulkona puistikossa. Mökin leikkikaluja saa vapaasti käyttää - ja ne ovat tietenkin vanhanaikaisia: hyrriä, puuautoja, nukkeja, hyppynaruja, lasikuulia ja niin edelleen. Museopuistossa. Avoinna päivittäin klo 11-17 kesäkuun alusta heinäkuun loppuun asti.

 

 

 

Synnytyssairaala


Leikkisairaalassa lapset saavat auttaa ihmisen kokoista Molla-Maijaa synnyttämään. Sagalundgårdenin yläkerrassa. Avoinna arkisin klo 10-16. Ilmainen.

 

 

 

 

 

 

Valokuva-ateljé


Elis Carlssonin valokuva-ateljéssa voi halutessaan valokuvata itsensä vanhanajan tyyliin omalla kameralla tai kännykällä. Tarjolla myös erilaisia hattuja kuvausrekvisiitaksi. Jakakaa mielellään muotokuvianne Instagramissa #sagalund. Sagalundgårdenin yläkerrassa. Avoinna arkisin klo 10-16. Ilmainen.

      

  © 2010 Sagalundin Museo    |     Museotie 7, 25700 Kemiö    |     +358 2 421738
Sivusto päivitetty 04/06/2019