Tervetuloa Sagalundiin!

Syksy on saapunut ja sadonkorjuuta nähdään myös Sagalundissa. Nyt on aika korjata, hoitaa ja valmistautua talvea varten. Sagalundin museossa voi vielä nauttia kesätunnelmista ihanan nostalgisessa 1950-luvun näyttelyssä. Lapset ja leikkisät saavat kokeilla vanhanajan elämää leikkimiljöissä synnytyssairaala sekä kauppa. Leikkikää huoletta. Kun palaatte nykyaikaan, lounasta tarjoillaan uudistuneessa Café Adelessa. 

 

Mikäli kaipaatte matkaseuraa, me järjestämme syysohjelmaa niin yleisölle, kouluille kuin päiväkodeille. Kalenteristamme löydätte lisätietoa ajankohtaisista tapahtumista. 

Kotisivumme ovat parhaillaan työn alla. Pahoittelemme ja pyydämme kärsivällisyyttä. 

 

Sagalundin museo - kaikenikäisille

Sagalund on museo, puutarha ja turunmaalaisen kulttuuriperinnön ja lastenkulttuurin keskus - perustajansa Nils Oskar Janssonin sanojen mukaan "palanen todeksi tullutta runoutta". Täältä löydät erilaisia rakennuksia Kemiönsaaren historiasta: käräjätalon, torpan, maatilan, huvilan, kaksi vanhaa koulua ym. Tämä kaikki sijaitsee vehreässä puistossa, joka perustettiin vuonna 1900.

 

 

Lapset, nuoret ja koululaiset ovat Sagalundille erityisen tärkeä ryhmä. Museopedagoginen keskuksemme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen uusia elämyksellisiä tapoja oppia menneisyydestä, lapsille, nuorille ja muillekin. Täällä saa mm. tavata historiallisia hahmoja, osallistua aikamatkoihin sekä syventyä vanhan ajan askareisiin.

 

 
 
 
  © 2010 Sagalundin Museo    |     Museotie 7, 25700 Kemiö    |     +358 2 421738
Sivusto päivitetty 11/10/2018