Tervetuloa Sagalundiin!

 


Kesä on tullut! Museoalue ja Sagalundgården ovat auki päivittäin klo 11-17.Opastetut kierrokset lähtevät Sagalundgårdenilta aina tasatunnein (kuuluu pääsylipun hintaan).Aikamatkat lapsille kesä- ja heinäkuussa joka keskiviikko klo 11-12.30. Nallekekkerit 1-4 vuotiaille vanhempien seurassa heinäkuussa joka tiistai klo 10.

 

Café Adèle tarjoaa lounasta maanantaista lauantaihin klo 11.30-14. Kahvila auki ma-la klo 11-17 tarjolla vohveleita ja pavlovaa sekä kesäviikonloppuisin mopokahvila museoalueella. Voit ostaa mukaan myös piknik-eväitä ja tehdä piknikin suloiseen museopuistoon pionien ja ruusujen keskelle. 

 

 

Kurkista Kalenterista tulevat tapahtumat!

 

 

Sagalundin museo - kaikenikäisille

Sagalund on museo, puutarha ja turunmaalaisen kulttuuriperinnön ja lastenkulttuurin keskus - perustajansa Nils Oskar Janssonin sanojen mukaan "palanen todeksi tullutta runoutta". Täältä löydät erilaisia rakennuksia Kemiönsaaren historiasta: käräjätalon, torpan, maatilan, huvilan, kaksi vanhaa koulua ym. Tämä kaikki sijaitsee vehreässä puistossa, joka perustettiin vuonna 1900.

 

 

Lapset, nuoret ja koululaiset ovat Sagalundille erityisen tärkeä ryhmä. Museopedagoginen keskuksemme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen uusia elämyksellisiä tapoja oppia menneisyydestä, lapsille, nuorille ja muillekin. Täällä saa mm. tavata historiallisia hahmoja, osallistua aikamatkoihin sekä syventyä vanhan ajan askareisiin.

 

 
 
 
  © 2010 Sagalundin Museo    |     Museotie 7, 25700 Kemiö    |     +358 2 421738
Sivusto päivitetty 19/08/2019