Tervetuloa Sagalundiin!

Kesäsesonki on saapunut! Kesä Sagalundissa tarkoittaa päivittäisiä opastuksia, nallekekkereitä, kesänäyttelyitä, lounastaukoja puutarhassa ja, vuoden uutuutena, kansanuskosta kertovat dramatisoidut aikamatkat. Mieleen tulee tottakai myös vuoden kokokohta - Elävän Sagalundin lauantai! Nuoret kuin nuorekkaat ja vanhemmat - pala jännittävää kulttuuriperintöä odottaa teitä Sagalundissa.

Kotisivumme ovat parhaillaan työn alla. Pahoittelemme ja pyydämme kärsivällisyyttä. 

 

Sagalundin museo - kaikenikäisille

Sagalund on museo, puutarha ja turunmaalaisen kulttuuriperinnön ja lastenkulttuurin keskus - perustajansa Nils Oskar Janssonin sanojen mukaan "palanen todeksi tullutta runoutta". Täältä löydät erilaisia rakennuksia Kemiönsaaren historiasta: käräjätalon, torpan, maatilan, huvilan, kaksi vanhaa koulua ym. Tämä kaikki sijaitsee vehreässä puistossa, joka perustettiin vuonna 1900.

 

 

Lapset, nuoret ja koululaiset ovat Sagalundille erityisen tärkeä ryhmä. Museopedagoginen keskuksemme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen uusia elämyksellisiä tapoja oppia menneisyydestä, lapsille, nuorille ja muillekin. Täällä saa mm. tavata historiallisia hahmoja, osallistua aikamatkoihin sekä syventyä vanhan ajan askareisiin.

 

 
 
 
  © 2010 Sagalundin Museo    |     Museotie 7, 25700 Kemiö    |     +358 2 421738
Sivusto päivitetty 13/08/2018