Tervetuloa Sagalundiin!

On joulukuu ja luonto lepää, mutta Sagalundin nurkissa kuiskitaan ja huiskitaan. Oliko tuo tonttu? Joulukausi alkaa oskarinpäivänä 1.12., jolloin museoalueen ovet avataan perinteisten oskarinmarkkinoiden ajaksi. Koko perhe on silloin tervetullut nauttimaan 1900-luvun joulutunnelmista, mausta ja tuoksuista sekä jokaiselle sopivasta maksuttomasta ohjelmasta.

 

Joulukuussa museopuoti on pidempään auki ja myös Björkbodan lukkomuseossa vietetään joulua nostalgisella iltapäivällä työläiden jouluperintein. Tervetuloa iloitsemaan kanssamme!

 

Sagalundin museo - kaikenikäisille

Sagalund on museo, puutarha ja turunmaalaisen kulttuuriperinnön ja lastenkulttuurin keskus - perustajansa Nils Oskar Janssonin sanojen mukaan "palanen todeksi tullutta runoutta". Täältä löydät erilaisia rakennuksia Kemiönsaaren historiasta: käräjätalon, torpan, maatilan, huvilan, kaksi vanhaa koulua ym. Tämä kaikki sijaitsee vehreässä puistossa, joka perustettiin vuonna 1900.

 

 

Lapset, nuoret ja koululaiset ovat Sagalundille erityisen tärkeä ryhmä. Museopedagoginen keskuksemme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen uusia elämyksellisiä tapoja oppia menneisyydestä, lapsille, nuorille ja muillekin. Täällä saa mm. tavata historiallisia hahmoja, osallistua aikamatkoihin sekä syventyä vanhan ajan askareisiin.

 

 
 
 
  © 2010 Sagalundin Museo    |     Museotie 7, 25700 Kemiö    |     +358 2 421738
Sivusto päivitetty 10/12/2018